додому Новини Спорт У Черкасах судитимуть злочинців, у яких вилучили майже три тисячі літрів підробленого...

У Черкасах судитимуть злочинців, у яких вилучили майже три тисячі літрів підробленого алкоголю (ФОТО)

0

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно трьох членів злочинного угруповання, які займалися збутом підробленого алкоголю. Про це повідомляє прес-служба головного управління ДФС у Черкаській області.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що члени злочинного угруповання облаштували в гаражі цех з підпільного виготовлення фальсифікату. Виготовляли алкоголь змішуючи спирт з водою. Також вони додавали хімічні речовини, щоб покращити смак та змінити колір напоїв. Таким чином, вони продавали черкасцям алкоголь у вигляді горілки та коньяку.

Під час обшуку в гаражі було вилучено 1170 літрів спирту, а також понад 1,5 тисячі літрів готового фальсифікату. Також було знайдено та відібрано коньячні есенції, пластикову тару, обладнання та автомобіль орієнтовною вартістю понад один мільйон гривень.

За дане кримінальне порушення затриманим загрожує покарання у вигляді накладення штрафу в розмірі від 500 до 1050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років із конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали водія із понад 400 літрами підробленого алкоголю в салоні авто.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version