НовиниЧеркасиУ Черкасах створили сервіс, де можна швидко знайти роботу

У Черкасах створили сервіс, де можна швидко знайти роботу

-

- Advertisment -

Щодня у телеграм-каналі «Робота у Черкасах — Work.ua» з’являється декілька десятків пропозицій роботи, які відбирають модератори. Вакансії перевіряються на предмет затребуваності, повноти опису та вказаної зарплати. Усі пропозиції — від надійних роботодавців та публікуються у день своєї появи на Work.ua.

Підписатися на канал можна за посиланням https://t.me/workua_cherkasy

Черкаси є одним із лідерів за кількістю пропозицій роботи в Україні. У місті відкрито понад 380 вакансій із середньою зарплатою 12 500 грн. Серед них популярні: менеджер з продажу, бухгалтер, продавець-консультант, водій, адміністратор тощо.

Станом на зараз на сайті Work.ua розміщено понад 19 000 вакансій. Однак це все ще в 5 разів менше, ніж до війни. Для порівняння: у березні було 6 000, до війни — 90 000.

«Ми помітили декілька тенденцій на ринку праці України. Швидкість відіграє вирішальну роль у працевлаштуванні. Хто першим побачив вакансію, той і отримує роботу. Шукачі сміливо змінюють професії та розглядають будь-які пропозиції за місцем перебування. Вчорашній маркетолог сьогодні може стати водієм чи офіціантом. Власне, це і підштовхнуло нас створити телеграм-канал, де б навіть людина з мінімальними технічними засобами могла максимально швидко дізнаватися про нові вакансії. А ще ними зручно ділитися і бути корисним знайомим», — коментує Артур Міхно, CEO та співзасновник Work.ua.

Читайте також
В Україні нині спостерігається ажіотаж із сіллю. Місяць тому держпідприємство «Артемсіль» – найбільший виробник солі в Європі – зупинило свою роботу через бойові дії. За словами голови Черкаської військової адміністрації Ігоря Табурця, наразі постачальники та торговельні мережі Черкащини налагоджують імпорт цього товару з-за кордону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x