НовиниУ Черкасах стався вибух: рятувальники знайшли підозрілий предмет (ФОТО)

У Черкасах стався вибух: рятувальники знайшли підозрілий предмет (ФОТО)

-

- Advertisment -

Мешканці мікрорайону Митниця 25 лютого близько 21:30 почули потужний вибух та були свідками великого спалаху. Про це очевидці повідомляють у соцмережах. Інформацію про вибух підтвердив і речник начальника управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

"За повідомленням випадкових перехожих, в районі магазину ""Абсолют", на вулиці Гагаріна, 21 стався сильний "хлопок" який супроводжувався спрацюванням димової шашки.

Фото Дмитра Шакіна

Одразу на місце події прибув черговий караул другої пожежно-рятувальної частини черкаського гарнізону, проте через відсутність вогню рятувальники почали огляд місцевості. Згодом, під час дослідження території підрозділами поліції було знайдено підозрілу коробку", – повідомив він.

Наразі на місці виявлення підозрілого предмету працюють вибухотехніки Головного управління національної поліції. Пожежно-рятувальний підрозділ Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС забезпечує пожежну безпеку навколишньої території.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській багатоповерхівці виникла пожежа.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x