НовиниЧеркащинаУ Черкасах стартував масштабний фестиваль «AGROSHOW Ukraine» (Фото)

У Черкасах стартував масштабний фестиваль «AGROSHOW Ukraine» (Фото)

-

- Advertisment -

У середу, 16 червня, на території Черкаського аеропорту стартувала масштабна виставка-фестиваль – AGROSHOW Ukraine. Захід проводиться уже вчетверте, але вперше в новому форматі. Цього року вся Україна відзначає на Черкащині Всеукраїнський день фермера.

Про це з місця події інформує кореспондент vikka.ua.

Новітні трактори, комбайни, сучасне обладнання та технології представлені на виставковій площі. За словами організаторки Валерії Ващенко, до фестивалю долучились більше 180 компаній з України та за кордону.

«Всеукраїнський день фермера – це офіційне свято, яке відзначатимуть в Україні щороку 19 червня. Ми вирішили започаткувати нову традицію – святкувати День фермера на Черкащині. Тому запросили артистів, зробили яскраву шоу-програму. Хочемо, щоб аграрії після такої важкої посівної відпочили у нас на заході», – каже Валерія.

На відкритті фестивалю кілька приємних слів фермерам сказав і очільник Черкаської області Олександр Скічко:

«Для Черкащини надзвичайно важливий сільськогосподарський напрямок, тому що там де є фермер, є робота. Ми за те, щоб фермерське господарство розвивалось. І ми готові в цьому максимально допомагати. Ще 10-15 років тому у всіх було бачення, що фермер – це людина у тракторі, в полі, з лопатою. На сьогодні ці стереотипи змінились. Фермер – це успішний бізнесмен, який використовує новітні технології. Вони і представлені на фестивалі».

Під час урочистої частини аграріїв Черкащини, керівників підприємств нагородили грамотами облдержадміністрації та Міністерства аграрної політики і продовольства. До слова, на захід завітав і сам міністр, який є уродженцем Черкащини.

«Я сьогодні їхав на батьківщину і радів від того, що йде дощ. Від того, що Господь милостивий і опади йдуть. Я знаю одне – в основі нашої державності – це український фермер. Покладаю великі надії на те, що спільними зусиллями в межах відродженого міністерства, державної підтримки, земельної реформи ми реалізуємо всі поставлені цілі», – сказав Роман Лещенко.

Крім офіційної частини на відвідувачів ще протягом двох наступних днів чекає насичена програма: шоу сільськогосподарської техніки, перегони тракторів, фудкорт і ярмарка крафтової продукції, а також виступ хедлайнера – NKНасті Каменських та інших гуртів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині готуються до масштабного фестивалю нескореної Nації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція посилила патрулювання на вулицях Черкас

З метою забезпечення публічної безпеки та правопорядку на вулицях збільшено кількість піших нарядів та автопатрулів поліції. Про це пишуть...

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x