НовиниКриміналУ Черкасах спіймали домушників, які побили поліцейську (Відео)

У Черкасах спіймали домушників, які побили поліцейську (Відео)

-

- Advertisment -

Зловмисників, які незаконно проникли до квартири й заподіяли працівниці поліції тілесних ушкоджень, правоохоронці виявили та затримали.

Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Ситуація трапилась 6 травня близько 05:00. Невідомі особи проникли до квартири на вулиці Героїв Дніпра у Черкасах. Патрульні поліцейські прибули на виклик та почали встановлювати попередню інформацію від заявників.

Очевидці розказали, що серед ночі почули, як хтось у помешканні, де відсутні господарі, намагається рушити обстановку й забратися на балкон до сусідів. Патрульний пішов оглянути місце, його напарниця залишилася в тамбурі.

В цей час із квартири вибігли троє осіб та почали тікати на вулицю.

Поліцейська, наздоганяючи, намагалася зупинити правопорушників й при цьому, відповідно ст. 46 Закону України про Національну поліцію, для затримання осіб, яких застали під час вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину і які намагалися втекти, застосувала зброю.

Далі зловмисники, тікаючи, розділилися в різні сторони, та поліцейській вдалося наздогнати одного з них. Вона застосувала спеціальний засіб й фізичну силу, проте чоловіку вдалося відбитися та нанести працівнику поліції тілесних ушкоджень. В той день, ще до приїзду поліції, крадії винесли з квартири техніку й інші особисті речі господарів.

Протягом двох місяців над розкриттям злочину працювали слідчі та оперативники карного розшуку Черкаського районного управління поліції. Їм вдалося вийти на слід підозрюваних. Ними виявилися місцеві жителі, 1982, 1988 та 1993 років народження.

Зловмисників затримали та доставили до відділу поліції для проведення процесуально-слідчих дій. За місцем їхнього проживання слідчі провели санкціоновані обшуки та вилучили речові докази.

Наразі затриманим повідомлено про підозру та Соснівським районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі Черкаського районного управління поліції розслідують кримінальне провадження.

Працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах між трьома чоловіками виникла стрілянина.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані в ДТП постраждав 17-річний мотоцикліст

В місті Умань на Черкащині зіткнулися автомобіль та мотоцикл. В автопригоді постраждав 17-річний водій мототранспорту. Повідомляє Поліція Черкащини.  ДТП між...

Сьогодні в Черкасах за деякими адресами не продаватимуть воду

Сьогодні, 24 квітня, продаж води з автоцистерни не буде здійснюватися за деякими адресами. Про це повідомляє пресслужба КП "Черкасиводоканал". Через...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x