НовиниЧеркасиУ Черкасах службовців Нацгвардії привітали з професійним святом

У Черкасах службовців Нацгвардії привітали з професійним святом

-

- Advertisment -

Честь, мужність, закон. Саме ці слова найточніше характеризують службовців Нацгвардії. Своє професійне свято ці військові правоохоронці відзначатють 26 березня. Урочистості з цієї нагоди у Черкасах відбулися напередодні. Повідомляють на сайті Черкаської міської ради

Нацгвардійців привітали начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, заступник голови Черкаської районної військової адміністрації Богдан Солошенко, митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан, керівниця філії у місті Черкаси Громадської організації «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» Олена Ложешнікова, а також представники силових відомств, і вручили відзнаки і нагороди.

Від імені Черкаської міської ради і виконавчого комітету до бійців звернувся міський голова Анатолій Бондаренко.

«Національна гвардія України – це міць суверенітету нашої держави. Від імені всієї нашої громади дякую вам за все, що ви робите на фронті і в тилу. Ми будемо вам усіляко допомогати і сприяти для наближення спільної української Перемоги, – зазначив Анатолій Васильович.

За мужність, героїзм та самовідданість міський голова нагородив нагрудними знаками «За мужність і героїзм» представників Національної гвардії, учасників бойових дій. Почесні відзнаки отримали Денис Анохін, Микола Кирилов, Михайло Лупир, Віталій Кущенко, Юрій Шалунов, Вадим Шевченко. Також декільком нацгвардійцям Анатолій Бондаренко вручив подяки міського голови і грамоти виконавчого комітету.

Довідково: Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від кримінальних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами – із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Національна гвардія України бере участь відповідно до закону у взаємодії зі Збройними Силами України у відсічі збройній агресії проти України та ліквідації збройного конфлікту шляхом ведення воєнних (бойових) дій, а також у виконанні завдань територіальної оборони.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x