НовиниЧеркасиУ Черкасах шукають господарів для пухнастого красеня (ФОТО)

У Черкасах шукають господарів для пухнастого красеня (ФОТО)

-

- Advertisment -

Шукають нового господаря для бенгальського кота Лео. Оголошення розмістила в групі Черкаська група допомоги тваринам черкащанка Оксана Покришка.

Кіт зараз проживає під Черкасами у дворі приватного будинку. Як виявилося, попередні господарі відвезли його в село до бабусі, де і залишили. На кота є документи, йому чотири роки. Кіт кастрований. Одна із головних умов – нові господарі не повинні мати котів і маленьких дітей.

«Лео дуже грайливий. Авторитет – це чоловік і жінка, яка годує. Інші можуть получити чортів, якщо лізтимуть потискати. Кіт великий, їсть гарно», – зазначено в оголошенні.

Зараз бенгал Лео проживає під Черкасами, вимушений жити на вулиці. Контактний номер телефону 068 866 59 40.

Бенгальська кішка – це рідкісна порода. Як зазначають у Вікіпедії, Виникла порода завдяки старанням студентки Жанни Міль, що жила в Аризоні й хотіла вивести породу домашніх кішок, зовні схожих на диких.

Родоначальниками породи є дика бенгальська кішка Felis Bengalensis (звідки порода й одержала свою назву) й американська короткошерста. Надалі в становленні породи брали участь кішки інших порід: єгипетські мау, бурмеси й різні кішки із забарвленням табі. Знадобилося майже 22 роки на те, щоб нова порода затвердилася. У 199091 pp. нова порода була допущена до участі в чемпіонатах.

Поступово порода набуває популярності. Представники породи завезені до Європи, але оскільки вони поки що там рідкісні, є одними з найдорожчих.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x