НовиниЧеркасиУ Черкасах шукають господарів для пухнастого красеня (ФОТО)

У Черкасах шукають господарів для пухнастого красеня (ФОТО)

-

- Advertisment -

Шукають нового господаря для бенгальського кота Лео. Оголошення розмістила в групі Черкаська група допомоги тваринам черкащанка Оксана Покришка.

Кіт зараз проживає під Черкасами у дворі приватного будинку. Як виявилося, попередні господарі відвезли його в село до бабусі, де і залишили. На кота є документи, йому чотири роки. Кіт кастрований. Одна із головних умов – нові господарі не повинні мати котів і маленьких дітей.

«Лео дуже грайливий. Авторитет – це чоловік і жінка, яка годує. Інші можуть получити чортів, якщо лізтимуть потискати. Кіт великий, їсть гарно», – зазначено в оголошенні.

Зараз бенгал Лео проживає під Черкасами, вимушений жити на вулиці. Контактний номер телефону 068 866 59 40.

Бенгальська кішка – це рідкісна порода. Як зазначають у Вікіпедії, Виникла порода завдяки старанням студентки Жанни Міль, що жила в Аризоні й хотіла вивести породу домашніх кішок, зовні схожих на диких.

Родоначальниками породи є дика бенгальська кішка Felis Bengalensis (звідки порода й одержала свою назву) й американська короткошерста. Надалі в становленні породи брали участь кішки інших порід: єгипетські мау, бурмеси й різні кішки із забарвленням табі. Знадобилося майже 22 роки на те, щоб нова порода затвердилася. У 199091 pp. нова порода була допущена до участі в чемпіонатах.

Поступово порода набуває популярності. Представники породи завезені до Європи, але оскільки вони поки що там рідкісні, є одними з найдорожчих.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x