додому Новини Черкащина У Черкасах розслідують загибель місцевого бізнесмена

У Черкасах розслідують загибель місцевого бізнесмена

0

За фактом вибуху автомобіля в Черкасах, в наслідок чого загинув місцевий бізнесмен, було відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Було встановлено, що вранці 16 червня в одному з районів Черкас вибухнув автомобіль, за кермом якого знаходився місцевий бізнесмен. Чоловіка було доставлено із численними травмами до Третьої міської лікарні, де він помер.

Наразі процесуальними керівниками прокуратури надано низку вказівок, спрямованих на встановлення фактичних обставин події, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного й неупередженого процесуального рішення.

На цей час слідство триває, хід розслідування вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом прокуратури Черкаської області.

Зазначимо, що за кермом автомобіля знаходився 69-річний Анатолій Скоромний – директор ТЦ Транзит. Крім цього, потерпілий очолював Правління регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців в Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас сталася ДТП.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version