НовиниКриміналУ Черкасах п’яний водій протаранив цегляний паркан та втік...

У Черкасах п’яний водій протаранив цегляний паркан та втік (Фото)

-

- Advertisment -

Вночі 16 вересня на вулиці Чехова в Черкасах водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» врізався у цегляний паркан приватного домоволодіння, пошкодив бордюрний та зник з місця події.

Правоохоронців викликали очевидці події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Черкаської області.

Коли правоохоронці їхали на місце виклику, то на перехресті вулиць Гетьмана Сагайдачного та Чехова помітили ймовірного винуватця ДТП. Транспортний засіб «Mercedes-Benz Sprinter» рухався вночі без увімкненого ближнього світла фар.

Після того, як поліцейські зупинили автомобіль, водій вийшов та почав втікати. Наздогнавши порушника, було встановлено, що чоловік дійсно причетний до скоєння ДТП. Також виявилося, що горе-водій має ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили на огляд до лікаря-нарколога. За результатами перевірки було встановлено, що громадянин керував автомобілем напідпитку.

Інспектори оформили дорожню пригоду та склали на винуватця адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, ст. 122-4 (Залишення місця скоєння ДТП) КУпАП, ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.


Як повідомляв сайт vikka.ua, у ДТП за участю таксі загинув молодий поліцейський з Чорнобаївщини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x