додому Новини Черкаси У Черкасах п’яний водій легковика в’їхав у припаркований автобус (Фото)

У Черкасах п’яний водій легковика в’їхав у припаркований автобус (Фото)

0
Фото: За кермом Черкаси

На перехресті вулиць Смілянська – Вернигори у Черкасах 25 квітня трапилась ДТП, внаслідок якої постраждав 29-річний чоловік.

Про це виданню Zmi.ck.ua повідомила речниця КНП «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Ірина Назарок.

В автопригоді постраждав 29-річний чоловік. Після надання допомоги, медики екстренки доправили його до Третьої Черкаської міської лікарні. У нього була гостра реакція на стрес та струс головного мозку.

Фото: За кермом Черкаси

Як повідомила в коментарі виданню речниця патрульної поліції у Черкаській області Ольга Пінчук, інспектори виявили, що водій автомобіля Skoda не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автобусом Temsa, який зупинився попереду.

Під час спілкування з водієм автомобіля Skoda, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд за допомогою приладу Драгер показав позитивний результат – 1.78 проміле.

Патрульні оформили дорожню пригоду й склали на винуватця протокол відповідно до статті 124  (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Як повідомляв сайт vikka.ua, серед ночі у Черкасах піймали чоловіка з наркотиками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version