додому Новини Черкащина У Черкасах п’яний чоловік встромив ножа у рідного брата

У Черкасах п’яний чоловік встромив ножа у рідного брата

0

Черкаські правоохоронці затримали чоловіка, який наніс ножові поранення рідному брату. Ним виявився раніше судимий 37-річний житель Черкас. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення з приймального відділення однієї із лікарень міста про те, що до них доставлений в тяжкому стані 36-річний черкащанин. У нього було проникаюче ножове поранення грудної клітки.

Як з’ясувалось, потерпілий разом з братом, який мешкає з ним в одній квартирі, вживали оковиту. Від великої кількості вжитого алкоголю виникла сварка, в ході якої один із братів вхопив зі столу кухонного ножа та встромив в грудну клітку іншому. Налякана матір, побачивши закривавленого сина, викликала швидку та поліцію.

Підозрюваного правоохоронці застали за адресою проживання. Ним виявився 37-річний черкащанин, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Чоловік був п’яний та під час затримання чинив опір. Його доставили до поліції для дачі показів. Чітко пояснити свої дії він не зміг.

Речовий доказ вилучений та направлений на дослідження. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Уманщині впіймали винного у вбивстві рідного брата.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version