додому Новини Черкащина У Черкасах п’яні хлопці побили подружжя та напали на правоохоронців (ВІДЕО)

У Черкасах п’яні хлопці побили подружжя та напали на правоохоронців (ВІДЕО)

0

До черкаських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що біля одного із магазинів по вулиці Хрещатик нвідомі напали на подружню пару. Про це повідомляє прес-служба управління поліції охорони в Черкаській області.

Прибувши на місце події правоохоронці виявили трьох чоловіків, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, та побите подружжя. Зловмисники намагалися втекти з місця події, а потім почали нападати з кулаками на правоохоронців.

Працівники магазину, біля якого відбувалося це все, розповіли, що їх крамниця працює цілодобово, але опівночі зачиняється на 15 хвилин для технічної перерви. У цей час до них прийшли троє чоловіків та вимагали терміново продати їм цигарки і пиво.

У цей час біля магазину перебувала і подружня пара, яка теж чикала відкриття магазину та зробила порушникам зауваження. Тоді молодики напали на жінку і чоловіка й почали їх бити. Чоловік отримав струс мозку, забиття грудної клітини та пошкодження м’яких тканин голови. Його дружина – струс головного мозку та забиття грудної клітини.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися місцеві жителі 2000 та 1996 років народження. На місце прибула "швидка" та слідчі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п'яний черкащанин побив на дитячому майданчику 10-річного хлопчика.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version