НовиниУ Черкасах псевдо-УКРОП пропонує людям гречку (ФОТО)

У Черкасах псевдо-УКРОП пропонує людям гречку (ФОТО)

-

- Advertisment -

У соцмережі Facebook з'явилось оголошення нібито від активістів благодійного фонду "УКРОП", які запрошують містян на безкоштовні обіди. Крім того, в оголошенні черкащанам обіцяють безкоштовно пайки, а також вимірювання тиску.
 
Під оголошенням вказані імена 10 активістів-УКРОПівців. Саме тих, що брали участь у з'їзді всеукраїнського об'єднання в Києві.
 
 
У коментарі кореспонденту vikka.ua Руслан Зоря, прізвище якого також вказане в оголошенні, запевнив, що він таких не виготовляв. Та й у місті, говорить, подібних оголошень не бачив. На його думку, оголошення "запустили" в соцмережах, щоб очорнити нову політичну силу.
 
"Я думаю, що ті люди, які вказані в оголошенні, зроблять офіційну заяву з цього приводу. Зокрема, і я. Я ніколи гречку нікому не роздавав, навіть зі свого депутатського фонду. Вважаю це неприйнятним", – заявив Зоря.
 
Також він звернув увагу на те, що прізвища деяких УКРОПівців навіть вказані із помилками. Так, зокрема, з опискою написано ім'я Костянтина Стратілатова, а також прізвище Павла Прибіша.
 
"Я думаю, що це дії дрібних наших черкаських авантюристів. Однак якщо такі речі з'являються, значить ідемо правильним шляхом. Загалом у Черкасах що де-юре такої організації як "УКРОП" немає. А троє із тих, що вказані в оголошенні – Шиятий, Сіренко та Прибіш – узагалі були на з'їзді не як делегати, а як запрошені", – додав Зоря.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x