НовиниПолітикаУ Черкасах провели опитування щодо політичної ситуації в місті

У Черкасах провели опитування щодо політичної ситуації в місті

-

- Advertisment -
shostka.info

Результати опитування, проведеного Громадською організацією «Правовий Моніторинг» протягом 17-22 серпня 2020 року серед жителів Черкас методом телефонного опитування, продемонстрували, що черкасці краще оцінюють місцевий стан справ, аніж загальну ситуацію в країні.

Про це пише «Рідний край».

Так, лише 20% вважають, що країна рухається у правильному напрямку, 65% – протилежної думки. Натомість 22% оцінюють стан справ у місті як правильний, 62% – як неправильний.

14% опитаних відмінно, або ж добре оцінюють в цілому роботу Анатолія Бондаренка на посаді мера Черкас. 29% поставили задовільні оцінки, 42% – погано.

12% вважають, що ситуація у Черкасах за час перебування Анатолія Бондаренка на посаді мера покращилася. 20% не побачили жодних змін. А 45% вважають, що вона погіршилася. У порівнянні з кінцем минулого року кількість тих, хто побачив позитивні зміни за час перебування мера Бондаренка на посаді, зменшилась.

67% опитаних, оцінюючи власне ставлення до епідемії коронавірусу, зазначили, що більше бояться економічних наслідків цієї кризи для своєї родини, аніж можливості захворіти. 29% натомість більше бояться захворювання, аніж економічних наслідків.

11% відмінно або ж добре оцінили роботу Анатолія Бондаренка у подоланні кризи коронавірусу. 28% – задовільно, 35% – погано. Роботу президента Володимира Зеленського у цій сфері на добре та відмінно оцінили 26%, на задовільно – 34%, погано – 37% опитаних черкащан.

Лідерами електорального рейтингу політичних сил на виборах до міськради є партії партія «Слуга народу» з результатом 19,8%. За партію «Опозиційна платформа – За життя» проголосували б 18,3% таких опитаних, за «Європейську солідарність» віддали б голоси 10.2% тих, хто визначився та має намір голосувати, за партію «Батьківщина» – 6,7%. Iншi партiї не долають 5% бар’єр, так за партію «Голос» – 3,6%, партію «Сила і честь» – 3,0%, партію «Свобода» – 2,5%. Рейтинг інших політичних сил – менше 2%. Не визначилися близько 11% опитаних.

З серпня минулого року рейтинг партії «Слуга народу» має стабільну негативну динаміку, рейтинги партій «Опозиційна платформа – За життя» та «Європейська солідарність» мають позитивну динаміку.

Аудиторія: мешканці міста Черкаси від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю. Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%. Терміни проведення: 17-22 серпня 2020 р.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Ботнар-старший таємно придбав червоний «Мерседес», на якому розсікає його невістка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x