НовиниЧеркасиУ Черкасах провели офіцерський бал (відео)

У Черкасах провели офіцерський бал (відео)

-

- Advertisment -

Офіцерський бал вперше відбувся у Черкасах з нагоди Дня захисників та захисниць України. Офіцери демонстрували ретельно вивчені під керівництвом професійних хореографів па. Гості свята теж мали нагоду долучитися до танців. Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС у Черкаській області.

Свято, яке відбулось у академічному обласному Українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка, зібрало на паркеті офіцерів ДСНС, Інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Національної та Патрульної поліції, прикордонників, а також представників міської влади.

З вітальним словом перед учасниками та запрошеними виступила заступник міського голови Черкас Анастасія Чубіна та вручила подяки, грамоти та цінні подарунки від міської ради з нагоди свята. Всього участь у заході взяли вісім пар офіцерів, які станцювали для присутнім три танці, а саме полонез, польку та вальс.

офіцерський бал
ck.dsns.gov.ua
офіцерський бал
ck.dsns.gov.ua

Щоб вийти на паркет, пари близько двох місяців тренувались. Хореографами заходу стали заслужені працівники культури України Каріна та Анатолій Неверовські. Також своїми виступами присутніх вітали творчі колективи міста та заслужена артистка України Любов Доброноженко, а кожен охочий міг станцювати декілька танців під звуки музики оркестру.

На балу учасники красиво відзначили День захисників і захисниць України, а також мали нагоду поспілкуватись й провести час у неформальній обстановці, поза роботою.

Як повідомляла раніше vikka.ua, ​​Юні козаки із Черкаської області здобули призове місце всеукраїнських змагань  

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x