НовиниЧеркасиУ Черкасах провели матч зірок українського футзалу

У Черкасах провели матч зірок українського футзалу

-

- Advertisment -

Третій в історії українського футзалу матч зірок української Екстра-ліги відбувся 15 грудня в Черкасах. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

facebook.com/official.bondarenko

На паркеті палацу спорту «Будівельник» зібралися дві команди «Захід» і «Схід», склад яких шляхом голосування визначили близько восьми тисяч вболівальників. Матч завершився із дружнім рахунком 6:6.

Перед стартом спортсменів та глядачів привітав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

«Подібні матчі надихають і заряджають. Перший захід такого формату провели у Львові, потім у Рівному, – сказав він. – Сьогодні ж мав честь вітати в Черкасах зірок футзалу та дати старт дружньому матчу. Дякую організаторам та всім партнерам, разом із якими ми змогли провести цю спортивну подію в нашому місті. Вірю, що хоча б один підліток, який завітав цього вечора в «Будівельник» і досі не цікавився спортом, обов’язково відвідає тренування. Й, можливо, в майбутньому навіть і сам стане прикладом для інших».

Під час заходу перший віце-президент Асоціації футболу України Вадим Костюченко відзначив Анатолія Бондаренка медаллю ФФУ «За заслуги». Він подякував міському голові за розвиток спорту й спортивної інфраструктури в місті.

Фото: Олександр Рибалко

Матч зірок від звичних змагань відрізняється тим, що гра супроводжується шоу. У перерві матчу провели три конкурси – на найсильніший удар, найточніший удар та на найкращу техніку.

Організаторами турніру виступили Parimatch Ukraine, Асоціація футзалу України, за підтримки Черкаської міської ради та Футбольного клубу “ЛНЗ”.

Як повідомляла раніше vikka.ua, «Черкаські Мавпи» проведуть низку домашніх матчів

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x