НовиниУ Черкасах пройшов чемпіонат із Бойового Гопака

У Черкасах пройшов чемпіонат із Бойового Гопака

-

- Advertisment -

Відкритий чемпіонат області з Бойового Гопака пройшов у Черкасах на базі Центру туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді Черкаської міської ради. Організатори змагань – Міжнародна Федерація Бойового Гопака та Черкаська Школа Бойового Гопака.

Як інформує прес-служба Черкаської міської ради, за найвищі місця на п'єдесталі пошани боролися команди Черкас, Ірпеня, Кіровограда, Кременчука та Харкова. Кращих визначали за рівним атестаційної майстерності та видом програми – "жовтяки" (наймолодші і найменш досвідчені), однотани, забави, двобої.

За результатами змагань серед "жовтяків" перемогу святкували Лідія Домащук (16 років), Ольга Шимко (15 років), Ярослав Шелепов (14 років), Анастасія Шимко (13 років), Костянтин Костевич (12 років), Володимир Курбатов (10 років), Микита Шевцов (9 років), Дар’я Галич (8 років) та Олександра Єскіна (7 років).

У категорії "Однотан" перші місця посіли Іван Петренко (14-16 років), Ярослав Шелепов (12-13 років), Костянтин Костевич (10-11 років), Юрій Проценко та Микита Шевцов (8-9 років). У категорії "Тан-двобій" найсильнішими стали Іван Петренко (14-16 років), Юрій Проценко (8-9 років).

У категорії "Забава" перемогу святкували Олексій Астахов (14-15 років), Володимир Курбатов (8-9 років) та Анастасія Шимко (дівчата).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x