додому Новини Спорт У Черкасах пройшли змагання Спартакіади "Сила духу"

У Черкасах пройшли змагання Спартакіади "Сила духу"

0

Змагання шостої обласної Спартакіади серед осіб з інвалідністю "Сила духу" приймав спортивний комплекс обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської обласної ради 5 липня 2018 року. Про це пише "Чемпіон".

Участь у змаганнях взяли дев’ять команд Черкаської області.

Відповідно до Положення про Всеукраїнську Спартакіаду "Сила духу", відбірковим етапом якої є обласна Спартакіада, учасники змагалися з шахів, дартсу, настільного тенісу, гирьового спорту, армспорту та бомбаскету ( кидання м’яча у баскетбольне кільце).

Зважаючи на умови проведення змагань, які передбачали відбір учасників до складу збірної команди області на участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади, учасники продемонстрували хорошу підготовку до змагань.

Начальник управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Черкаській області Олексій Леонов нагородив переможців та призерів медалями та грамотами, подякував за участь і побажав успіхів збірній команді області у змаганнях Всеукраїнської Спартакіади у місті Ужгород.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині за державною програмою зводять футбольні майданчики.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version