додому Новини Черкащина У Черкасах пройдуть чотири етапи ралі на серійних автомобілях

У Черкасах пройдуть чотири етапи ралі на серійних автомобілях

0

У Черкасах пройдуть чотири етапи ралі на серійних автомобілях які відбуватимуться в рамках Трофею Автомобільної Федерації України. Усі черкаські етапи будуть об'єднані Кубком "AERORING". Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Перший етап серії під назвою "Topline24 Rally" відбудеться вже 24 та 25 лютого.

"2018 рік стає для Черкас наймасштабнішим у плані автомобільних змагань. Якщо торік у нас було лише два ралійних етапи, то цього разу проводимо аж чотири", – розповідає організатор, керівник Автомобільного клубу "Черкаси" Андрій Яроменко

Як на пілотів, так і на глядачів чекає чимало несподіваних сюрпризів. Один з них – це запровадження унікального та навіть легендарного класу – "ЗАЗ-968". Цей клас буде присутній на всіх черкаських етапах.

Окрім того, один з етапів, який запланований на серпень, відбуватиметься у форматі фестивалю. Вперше у Черкасах на одній території поєднають дві автомобільні дисципліни – окрім ралі глядачі побачать ще й дрег-рейсинг. Про це організатори повідомляють пізніше, а поки що ж запрошують містян на "Topline24 Rally". За два дні екіпажі цього етапу подолають десять швидкісних спецділянок.

Відкриття перегонів відбудеться 24 лютого на Соборній площі Черкас о 14:00. У центрі міста по вулиці Лазарева проляже і перша слаломна спецділянка. Потім всі команди переїдуть змагатися до аеропорту, де долатимуть вже швидкісні дистанції.

У неділю, 25 лютого, перегони відбуватимуться лише на території аеропорту. Початок о 10:30.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас тимчасово обмежать рух транспорту.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version