НовиниЧеркащинаУ Черкасах пройде заключний етап гонок з авторалі (ФОТО)

У Черкасах пройде заключний етап гонок з авторалі (ФОТО)

-

- Advertisment -

Шостий етап трофею Автомобільної Федерації України із ралі на серійних автомобілях "AERORING 2017" цими вихідними пройде у Черкасах, про це кореспонденту vikka.ua повідомив керівник автомобільного клубу "Черкаси" Андрій Яроменко.

Близько п’ятдесяти екіпажів з різних міст України будуть змагатися за трофей ФАУ. Варто зазначити, що учасники змагань – найкращі автогонщики таких міст, як Дніпро, Харків, Київ, Суми, Одеса, Херсон тощо. Шестеро з них – черкащани.

"Цей рік наш клуб провів дуже насичено. Фінішуємо ми шостим етапом трофею ФАУ з ралі на серійних автомобілях. Другий етап цього ж змагання також проходив у місті Черкаси", – розповідає Андрій Яроменко.

Інші етапи змагань проходили в таких містах, як Дніпро, Харків та Київ. Офіційне відкриття гонок планують в центрі міста, самі ж авторалі проведуть в Черкаському аеропорту. Учасників чекає асфальтована траса загальною довжиною майже в п’ятдесят кілометрів. Будуть і денні ділянки, і дві нічні, коли змагатися машинам доведеться лише у світлі своїх фар.

Своїм досвідом та захопленням поділився цьогорічний учасник змагань, черкащанин Володимир Макеєв.

"Все починалося з незаконних гонок по нічному місту, а згодом я почав цим все більше і більше захоплюватися та еволюціонувати в плані змагань та техніки, – ділиться досвідом він. – Загалом водійського стажу маю вже сімнадцять років, та лише два роки беру участь у цих змаганнях. До цього були аматорські гонки, а зараз вже їжджу на ралі. Мені завжди подобався цей вид спорту. Захоплює не лише вигляд автомобілів, але й сама техніка водіння".

А от Альона Пальчик почала брати участь у змаганнях завдяки своєму чоловіку – професійному спортсмену. Жінка розповідає, що при водійському стажі майже сім років гонками займається близько двох.

"Мене завжди захоплювали машини, швидкість та екстрим. Спочатку була штурманом, а згодом і сама сіла за кермо. Хочу сказати одне: яку б функцію ти не виконував в гонках, у будь-якому разі несеш велику відповідальність, – розповідає вона. – Якщо ти водій, то в тебе має бути багаж теорії і практики, а якщо штурман, то на тебе покладають великі надії, адже саме ти говориш водієві, куди їхати".

Загалом змагання з авторалі будуть тривати два дні – 18 та 19 листопада. Офіційне відкриття відбудеться в суботу, 18 листопада о 13:45, а о 14:00 вже розпочнуться самі змагання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у поліції повідомили, скільки автівок із "євробляхами" викрали у черкащан.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Богослужіння в Черкаській області пройшли без інцидентів

Майже 150 тисяч місцевих мешканців взяли участь у святкуванні Великодня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області. Забезпечення безпеки...

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x