НовиниЧеркащинаУ Черкасах пройде Міжнародна конференція для садівників та фермерів

У Черкасах пройде Міжнародна конференція для садівників та фермерів

-

- Advertisment -

Представників галузей садівництва та переробки запрошують до участі у IV Міжнародній конференції "Технології та інновації: від землі – до готового продукту". Та пройде у Черкасах 21-22 березня 2019 року.

Організатори зазначають: мета заходу – популяризація та впровадження сучасних технологій вирощування й переробки фруктів, ягід і горіхів, сприяння відродженню традиційних українських напоїв на основі фруктів, ягід і меду та виробництву продуктів з доданою вартістю. 

Минулорічна, третя, конференція під назвою "Від землі – до готового продукту" зібрала у Києві більше 200 учасників зі всієї України, а також з Білорусі, Грузії, Італії, Німеччини, Польщі та Голландії.

Цього ж року захід має стати головним майданчиком для обміну ідеями та об’єднання всіх гравців цього ринку! Тематика конференції охопить усі ланки садівничого бізнесу: від створення саду – до продажів, маркетингу та виходу на експорт. На учасників чекають актуальні теми, інновації, нові бізнес-рішення, презентації від експертів та практиків галузі.

У програму конференц-дня, який запланований на 21 березня і відбудеться у Центрі дитячої та юнацької творчості (вул..Смілянська,33)

Традиційно, програма включатиме три вагомі частини:

 – Сучасні технології успішного садівництва;

 – Переробка фруктів, ягід і горіхів: технології та інновації;

 – Круглий стіл, присвячений темі відродження національної спадщини – плодово-ягідних і медових напоїв, за участі виробників. В ході зустрічі збираються обговорити  ситуацію в садівничій галузі України і світу, перспективи вітчизняного садівництва, аспекти законодавства і державної підтримки.

Спеціально для горіхівників відбудеться секція, присвячена вирощуванню та переробці горіхоплідних культур за участю провідних науковців і практиків галузі.

Також відбудеться виставка нових технологій закладення саду, зрошення, догляду та захисту рослин, технології зберігання врожаю. Адже сьогодні ринок прагне фруктів високої якості, закордонні мережі – експортного ґатунку. Партнери конференції – європейські й українські компанії – представлять обладнання, пакувальні матеріали для передпродажної підготовки свіжої продукції та для переробки фруктів і ягід, виготовлення продуктів на їх основі. Це шанс вийти на нові ринки збуту, зробити свій продукт конкурентоспроможним, продавати продукцію з доданою вартістю.

Крім того, запланована презентація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, меду: цукерок, сухофруктів, чіпсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв та іншого.

Вперше в рамках конференції відбудеться Народна Дегустація натуральних соків з фруктів і ягід, з врученням Дипломів. Підведення підсумків Народної Дегустації і вручення Дипломів переможців відбудеться по завершенню конференц-дня, на урочистому прийомі, організованому для учасників конференції "Від землі – до готового продукту".

22 березня учасники конференції вирушать у бізнес-тур на одне з провідних черкаських підприємств. Той, кажуть організатори, дасть можливість особисто ознайомитися з роботою компанії та її досвідом впровадження інноваційних технологій. У програмі – майстер-клас з обрізки яблуні та горіха.

До участі в Міжнародній конференції "Технології та інновації: від землі – до готового продукту" запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві та горіхівництві, постачальники техніки та інструментів з оброки ґрунту, з догляду за садами і ягідниками, препаратів для захисту і добрив, технологій зі збирання врожаїв та їх зберігання, заморожування й пакування продукції, технологій її переробки, а також представники торговельних мереж і компанії-експортери.

Зареєструватись для участі в конференції можна онлайн та за телефонами:

Надія Рачковська: + 38 063 056 47 88

Анна Ільчук: +38 068 568 66 58

Ірина Петронюк: +38 096 49 16 692

Лариса Товкач: +38 0979689516

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Тальнівщині відкрили потужний завод з переробки зерна.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x