додому Новини Черкащина У Черкасах продовжують ремонтувати дороги

У Черкасах продовжують ремонтувати дороги

0

На вулицях Героїв Дніпра, Благовісній та на бульварі Шевченка дорожні служби продовжують роботи з реконструкції покриття. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Так, цього тижня планується визначення переможця процедури закупівлі для завершення ремонту третьої черги бульвару Шевченка. Йдеться про відрізок дороги від вулиці Припортової до Різдвяної. На ньому мають укласти верхній шар асфальту.

"Найближчим часом плануємо визначити переможця торгів із капітального ремонту тротуарів у центральній частині Черкас, на відрізку від вулиці Лазарєва до Небесної сотні та від Припортової до площі 700-річчя", – повідомив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін.

Також, 19 липня завершується термін подачі тендерних пропозицій стосовно капітального ремонту вулиці Сумгаїтської (на ділянці від Одеської до вулиці 30-річчя Перемоги). Водночас, на черкаських дорогах триває й аварійно-ямковий ремонт.

Цього тижня асфальтуватимуть ями поряд із пологовим будинком на вулиці Чехова (заїзд), Кривалівській та решті аварійних ділянок.

Окрім цього, дорожнє покриття оновили на вулицях Гоголя (від Святотроїцької до Митницької), Руставі, Припортовій, Сержанта Смірнова, Гагаріна (від Сержанта Смірнова до Припортової), Волкова (від В’ячеслава Чорновола до Новопречистенської), Пастерівської (від вул. Пилипенка до проспекту Хіміків), Сагайдачного (від Симиренківської до Пацаєва) та на вулиці Бидгощській.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Уманщині тривають роботи із поточного середнього ремонту автодороги.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version