НовиниЧеркащинаУ Черкасах продаватимуть комунальне майно через ProZorro

У Черкасах продаватимуть комунальне майно через ProZorro

-

- Advertisment -

У Черкаській міській раді 14 березня підписали Декларацію про співпрацю з електронною платформою "ProZorro. Продажі" для ефективного продажу та оренди комунального майна. Про це повідомила прес-служба Черкаської міської ради.

"Те, що наше місто долучилося до цієї платформи, свідчить, що ми готові працювати за новими стандартами та отримувати кращий результат від реалізації міської комунальної власності на користь територіальної громади. Це також забезпечить повноцінний, відкритий доступ громадськості до інформації про результати публічних торгів", – підкреслив заступник міського голови Ігор Волошин, уповноважений на підписання Декларації.

Керівник проекту Олексій Соболєв зауважив, що лише за півтора роки ефективність платформи ProZorro. Продажі була доведена. За цей час на електронних аукціонах було продано державного майна майже на 7 мільярдів гривень.

"До нас вже приєднались великі державні підприємства та більше 20 міст по всій країні, які успішно продають майно на прозорих аукціонах", − запевнив Олексій Соболєв.

Комунальні підприємства по всій країні виставляють на аукціони не тільки майно, але й право оренди, право на розміщення рекламних матеріалів, право на проведення ярмарків тощо. А у 2018 році ProZorro. Продажі стане платформою, через яку відбуватиметься мала приватизація.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах благодійний фонд незаконно орендував дитячу оздоровчу базу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x