НовиниЧеркащинаУ Черкасах продаватимуть комунальне майно через ProZorro

У Черкасах продаватимуть комунальне майно через ProZorro

-

- Advertisment -

У Черкаській міській раді 14 березня підписали Декларацію про співпрацю з електронною платформою "ProZorro. Продажі" для ефективного продажу та оренди комунального майна. Про це повідомила прес-служба Черкаської міської ради.

"Те, що наше місто долучилося до цієї платформи, свідчить, що ми готові працювати за новими стандартами та отримувати кращий результат від реалізації міської комунальної власності на користь територіальної громади. Це також забезпечить повноцінний, відкритий доступ громадськості до інформації про результати публічних торгів", – підкреслив заступник міського голови Ігор Волошин, уповноважений на підписання Декларації.

Керівник проекту Олексій Соболєв зауважив, що лише за півтора роки ефективність платформи ProZorro. Продажі була доведена. За цей час на електронних аукціонах було продано державного майна майже на 7 мільярдів гривень.

"До нас вже приєднались великі державні підприємства та більше 20 міст по всій країні, які успішно продають майно на прозорих аукціонах", − запевнив Олексій Соболєв.

Комунальні підприємства по всій країні виставляють на аукціони не тільки майно, але й право оренди, право на розміщення рекламних матеріалів, право на проведення ярмарків тощо. А у 2018 році ProZorro. Продажі стане платформою, через яку відбуватиметься мала приватизація.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах благодійний фонд незаконно орендував дитячу оздоровчу базу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Звенигородщині в ДТП загинула пасажирка легковика

Одна людина загинула, ще двоє отримали травми: слідчі встановлюють обставини ДТП на Звенигородщині. На момент аварії в одному з...

На Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпеки через водопілля

Упродовж періоду з 18 по 21 березня на Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпечності через водопілля. Про це повідомляє керівник...

Цікаве:

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...

Страхування дітей: що це і як працює?

Страхування — це поширений наразі вид захисту. Його використовують...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x