НовиниЧеркащинаУ Черкасах прикрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну (ФОТО, ВІДЕО)

У Черкасах прикрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Нарколабораторію з виготовлення амфетаміну організували двоє 28 та 29-річних жителів Черкас. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

До працівників поліції надійшла оперативна інформація, що на території Черкаського району невідомі особи організували виготовлення та збут наркотичних засобів. Під час проведення слідчо-розшукових дій інформація знайшла своє підтвердження. Як з’ясувалося, двоє жителів Черкас, організували в орендованому будинку в одному із сіл Черкаського району нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.

В орендованому будинку зловмисників було виявлено спеціальне приладдя для виготовлення амфетаміну, хімічні речовини для виготовлення наркотиків та відходи від виготовленої речовини. Також виявлено близько 100 грамів речовини білого кольору, схожої на амфетамін, та марихуану, розфасовану в пакетики. В іншого фігуранта кримінального правопорушення в гаражному приміщені в Черкасах, вилучено наркоречовину рослинного походження та частину прекурсорів.

У розмові з поліцейськими, зловмисники зізналися, що займаються виготовленням та збутом наркотичних речовин близько шести місяців. Потужність виготовленої продукції складала близько пів кілограма за тиждень.

Вилучені речові докази направлені на дослідження. Зловмисникам передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у чоловіків, які в Черкасах викрали жінку, виявили нарколаборторію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянин видурив у людей майже 300 тисяч гривень, представляючись працівником банку

Раніше судимий житель Сміли заволодів коштами дев'яти потерпілих. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської обласної прокуратури. Чоловік вигадав шахрайську схему:...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той же час викликаючим завданням, особливо коли йдеться про граматику. Граматика...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x