НовиниЧеркасиУ Черкасах ухвалили рішення ввімкнути вуличне освітлення

У Черкасах ухвалили рішення ввімкнути вуличне освітлення

-

- Advertisment -

На вулицях Черкас відсьогодні світліше. Відповідне рішення ухвалили під час щоденної наради, яку провів міський голова Анатолій Бондаренко. Про це інформує сайт Черкаської міської ради.


«З понеділка, коли ворог вразив один з обєктів енергетичної інфраструктури на Черкащині, вмикати освітлення вулиць у обласному центрі не було можливості. Нині ж, завдяки зусиллям енергетиків, спрямованим на відновлення мереж, така можливість зявилася. Тож від сьогодні за дорученням міського голови Анатолія Бондаренка ми з настанням сутінок вмикатимемо освітлення вулиць у тому режимі, який діяв до 31 жовтня – приблизно на 50% від потужності. Будуть підсвічуватися пішохідні переходи, і працюватиме частина ліхтарів», – пояснив директор КП «Міськсвітло» Віталій Терьохін.

За його словами, освітлення вмикатимуть близько 17.00, а на ніч не вимикатимуть. Адже вночі немає перенавантаження на електромережі. Освітлення можуть вимикати за графіками погодинних відключень електроенергії, які діють у Черкасах. Нагадаємо, світло у обласному центрі вимикають у режимі 2 години через 4 години за трьома чергами.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x