додому Новини У Черкасах правоохоронці затримали наркоділера: він віз товару на 100 тис грн

У Черкасах правоохоронці затримали наркоділера: він віз товару на 100 тис грн

0

У Черкасах поліція спільно із СБУ затримали наркоділера, який, за оперативними даними, входить до угрупування так званого «Огурца». Чоловіка було затримано по вулиці Нарбутівській, що в Черкасах, інформують в Поліції Черкаської області.

Під час обшуку в машині виявили 368 поліетиленових пакетиків з наркотичними речовинами та один поліетиленовий пакет з амфетаміном, вагою близько 100 грамів. Вартість «доз» за цінами роздрібного ринку 100 тис. грн. 33-річний Тимур уже мав неприємності із законом: він був засуджений. Наразі йому вручена підозра. Суд має обрати міру запобіжного заходу.

За інсайдерською інформацією, чоловік входив до угрупування «Огурца», яке займається наркоторгівлею в Черкасах і навколишніх селах.

На початку жовтня правоохоронці Черкас вже наносили удар по наркоімперії “Огурца”.  Тоді затримання відбувалося за кількома адресами, у тому числі і в центрі міста біля «Будинку торгівлі».  Правоохоронці викрили чотирьох чоловіків. Їхній вік –  від 18 до 33 років. Під час обшуків вилучено: 22 пакетики з ймовірно наркотичною порошкоподібною речовиною, 2 пакетики з речовиною схожою на «канабіс», мобільні телефони, банківські картки, один пістолет та набої до нього, фасувальні ваги, один автомобіль, а також гроші: 31 тисячу гривень та 100 доларів США.

Двом затриманим суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту, а іншим двом фігурантам «наркотичної справи» – цілодобовий домашній арешт.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за частиною 3 статті 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у лісі на Уманщині знайшли повішене тіло

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version