додому Новини Черкаси У Черкасах працевлаштовано понад 140 осіб з постраждалих від бойових дій регіонів

У Черкасах працевлаштовано понад 140 осіб з постраждалих від бойових дій регіонів

0
робота трудова книжка вакансія працевлаштування
slovoidilo.ua

За період воєнного стану до Черкаського міського центру зайнятості звернулись понад 800 осіб із областей, які постраждали від воєнних дій, із них статус безробітніх отримали 507 осіб. Проте вже понад 140 осіб змогли віднайти місце роботи. Про це редакції ВІККА повідомляє Черкаський міський центр зайнятості.

робота трудова книжка вакансія працевлаштування
slovoidilo.ua

Статистика зроблена за зверненнями громадян із 13 областей та міста Київ. Найбільше звернень було з Донецької області, що становить 35,1%. Наступними областями за великою кількістю звернень стали Харківська -17,9%, Луганська -14,5%, Херсонська та Чернігівська області.

Як повідомляє міська служба зайнятості, за даний період працевлаштовано понад 140 осіб. На роботу прийняті як особи зі статусом безробітного, так і ті, хто надали «довідки внутрішньо переміщених осіб».

Фахівці ЧМЦЗ надають профорієнтаційні послуги та інформацію щодо актуальних вакансій у Центрі обслуговування громадян Черкаської міської ради. Клієнтам пропонують переглянути актуальні вакансії, надають професійні послуги та допомагають за необхідності заповнити анкети з метою подальшого опрацювання фахівцями центру зайнятості.

Усього за період воєнного стану фахівці з Центру обслуговування ЧМР надали консультацію понад 1000 осіб.

Читайте також:

На Черкащині розповіли, як перевірити роботодавця, не виходячи з дому (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version