додому Новини Черкаси У Черкасах порушників комендантської години ловлять … завдяки відеокамерам (ВІДЕО)

У Черкасах порушників комендантської години ловлять … завдяки відеокамерам (ВІДЕО)

0

У Черкасах запрацювала система відеонагляду. Тому поліція бачить, хто і де ходить вулицями. Про це повідомила керівник пресслужби Поліції в Черкаській області Зоя Вовк в ефірі програми на телекомпанії ВІККА.

«Ті особи, яких помічають у часи комендантської години,  затримують до повного встановлення обставин. Ми знаємо, що в інших містах області навіть вручають повістки до військкомату порушникам. І я підтримую такі дії», – зазначила Зоя Вовк.

YouTube video player

Нагадаємо, що систему відеонагляду «Безпечне місто» давно хотіли встановити у Черкасах. Обладнати вулиці і аварійні перехрестя відеокамерами вдалося якраз напередодні війни. Всі ці камери підключені до ситуаційного центру при поліції Черкас.

За словами Зої Вовк, більшість порушників комендантської години – це люди у стані алкогольного сп’яніння.

В поліції Черкащини не радять ходити до лісу. На минулому тижні почала дія заборона на відвідування лісів на час воєнного стану. Туди можуть ходити лише лісівники та правоохоронці. Зоя Вовк пояснила це просто: «у кожному місті є диверсанти»

«Їх затримує поліція і СБУ. Вони можуть перебувати у тому лісі, куди ви хочете піти відпочити. Вони можуть бути озброєні, там можуть бути «розтяжки». Так само ліси перевіряють наша ТРО, поліція. Якщо побачать особу, яка не має відповідних знаків, то відповідно особа буде затримана», – зазначила речниця поліції.

Читайте також

У боях біля Ніжина загинув захисник із Золотоніщини

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version