НовиниОсвітаУ Черкасах помер ексголова територіальної виборчої комісії

У Черкасах помер ексголова територіальної виборчої комісії

-

- Advertisment -

У Черкасах помер керівник комунального позашкільного навчального закладу “Міська станція юних техніків”, ексголова Черкаської міської територіальної виборчої комісії Анатолій Кошовий. Про це повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Анатолій Кошовий. 2015 рік.

У 1978 році Анатолій Костянтинович закінчив Черкаський державний педагогічний інститут, що і визначило його життєвий шлях. З 1978 року він розпочав свою педагогічну діяльність. З 1986 року працював вчителем та завучем у Черкаській загальноосвітній школі №20, а у 1988 році став директором Черкаської загальноосвітньої школи №29, саме він і розпочав будову нового корпусу цієї школи. З 2004 року Анатолій Костянтинович отримав посаду директора комунального позашкільного навчального закладу “Міська станція юних техніків”.

«Життєвий шлях Анатолія Костянтиновича – це зразок гідності та добропорядності. За 44 роки педагогічної діяльності, він проявив себе справжнім фахівцем свого діла та патріотом, з принциповістю та власним поглядом», – йдеться у повідомленні департаменту освіти.

Окрім того Анатолій Кошовий цікавився і займався політикою.  У 2006 році під час парламентських виборів був уповноваженим по 199 виборчому округу (місто Черкаси) від опозиційного блоку “Не Так!”. Цей блок створювався як противага “Нашій Україні” Ющенка. До його складу входили кандидати від Партії регіонів, СДПУ(о) тощо.

Через шість років Анатолій Костянтинович “засвітився” вже, як голова територіальної виборчої комісії № 195 (теж м. Черкаси) з виборів до Верховної ради. В комісію його делегувала партія “Русь Єдина”, яка раніше мала назву “Партія політики Путіна”. А вже під час повторних виборів 15 грудня 2013 року Анатолій Кошовий був довіреною особою депутата міської ради від Партії регіонів Олексія Арсенюка.

У 2015 році Анатолій Кошовий був головою скандальної міської ТВК, за рішенням якої спершу не зареєстрували 12 кандидатів від Партії вільних демократів. Потім зняли з перегонів увесь список ПВД і зрештою скасували реєстрацію Сергія Одарича, як кандидата на посаду міського голови. Міська виборча комісія вперто не виконувала рішення судів. І згодом була розпущена ЦВК “за систематичні порушення”.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x