додому Новини Кримінал У Черкасах поліція “накрила” точку продажу самогону (ВІДЕО)

У Черкасах поліція “накрила” точку продажу самогону (ВІДЕО)

0
Працівники поліції відреагували на повідомлення черкасців, які повідомляли, що на території школи продають саморобні спиртні напої. На офіційну сторінку Поліції Черкаської області у «Фейсбук» містяни писали, що на вулиці Нечуя-Левицького продають алкоголь «з рук». Потім «покупці» там же розпивають його та порушують спокій громадян.
Правоохоронці зібрали необхідні матеріали, за якими 31 грудня провели обшуки одразу у трьох квартирах на вулиці Нечуя-Левицького. На місці виявили та вилучили 10 пластикових бідонів об’ємом 20 літрів, 1 металевий бідон об’ємом 25 літрів із рідиною, ймовірно, брагою.
Окрім того, у помешканнях було 25 пластикових пляшок об’ємом 5 літрів зі спиртом, 48 пластикових пляшок об’ємом 0,5 літрів із самогоном та один самогонний апарат.
Поліція Черкащини попереджає громадян про неприпустимість правопорушень, пов’язаних з незаконним виготовленням, продажем або придбанням контрафактних спиртних напоїв. Також звертається з проханням повідомляти про подібні факти на спеціальну лінію 102.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version