додому Новини Черкаси У Черкасах показали укриття, де можна робити навіть операції

У Черкасах показали укриття, де можна робити навіть операції

0

Мерія Черкас показала укриття, де навіть можна робити операції. Сховище розташоване у Південно-Західному районі в одному із комунальних закладів. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

 У Черкасах більше 200 захисних споруд цивільного захисту, де люди можуть убезпечуватися під час повітряних тривог. Питання організації укриття населення у фонді захисних споруд Черкас – на постійному контролі міської влади, говорять черкаські владці.

Уповноважені особи проінспектували споруди цивільного захисту, які розміщені в одному з медичних закладів Південно-Західного району міста. На балансі медичної установи – сховище та найпростіше укриття у підвальному приміщенні. Обидві споруди розраховані приблизно на 600 осіб кожна.

Передусім передбачається, що укриватися тут під час повітряних тривог мають працівники медзакладу та пацієнти. Проте у разі потреби і наявності місць сховатися від небезпеки тут можуть усі бажаючі громадяни.

Споруди обладнані усім необхідним, тут є питна вода, місця для відпочинку людей, санвузол. У сховищі є навіть кімната, де за необхідності можна проводити операції.

 

Мапа укриттів цивільного захисту населення Черкас розміщена за посиланням: https://cutt.ly/wwrt1vED .

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version