НовиниЧеркащинаУ Черкасах побільшало ДТП з постраждалими: патрульні назвали головні...

У Черкасах побільшало ДТП з постраждалими: патрульні назвали головні причини

-

- Advertisment -

Цьогоріч у Черкасах збільшилась кількість ДТП із травмованими та трагічними наслідками.

Так, якщо в минулому році трапилось 15 аварій із потерпілими (із 103 ДТП), в цьому – вже 26 (із 89). За січень місяць минулого року було 0 загиблих, в цьому – двоє. Про це розповів начальник управління патрульної поліції Олександр Кокоба на ранковій нараді, інформує пресслужба міськради.

Головний патрульний Черкащини назвав головні причини, які, на його думку, приводять до збільшення кількості дорожньо-транспортних пригод. А саме: порушення правил дорожнього руху, безсніжна погода (водії їздять менш обережно, гірша видимість у темну пору доби), нехтування світловідбиваючими елементами на одязі, збільшення кількості автотранспорту та збільшення кількості доріг у Черкасах із якісним відремонтованим покриттям. Адже, за статистикою, саме на таких дорогах, як вул.Героїв Дніпра, бульв.Шевченка, , вул.Благовісна, вул.Надпільна, вул.Чорновола та вул.Смілянська трапляється більше серйозних ДТП.

Наразі в місті Черкаси патрулювання здійснюють 12 екіпажів вдень і 10 вночі. Вони також опрацьовують виклики 102, тому значного збільшення кількості екіпажів поки не передбачається.

"Але ми будемо суттєво збільшувати адміністративний вплив як на водіїв, так і на пішоходів, які також часто є порушниками правил ПДР. Також, за нашими даними, з лютого в Україні буде запроваджена обов’язкова відеофіксація порушень правил ПДР. Хто буде фінансувати встановлення цих відеокамер, нам поки не відомо", – зазначив він.

Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов дав доручення проаналізувати, як кожна дитина у Черкасах добирається до школи. Коли будуть зібрані дані, необхідно буде провести нараду і посилити заходи безпеки руху на особливо небезпечних ділянках.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкасах під час руху загорівся автомобіль.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x