НовиниУ Черкасах планують провести три масштабні футбольні турніри

У Черкасах планують провести три масштабні футбольні турніри

-

- Advertisment -

Цього року в Черкасах планують провести аж три футбольні чемпіонати. Про це заявив голова Асоціації міні-футболу Черкаської області, заступник міського голови Черкас Юрій Гончаров.

Уже 28 лютого у Черкасах стартує Всеукраїнський футзальний турнір серед юнаків 2005-2006 року народження. Турнір започатковали на честь Євгена Подолянчука, що у 2003-2007 роках займався футболом у школі "Дніпро-80" і торік загинув у АТО, обороняючи Донецький аеропорт.

Турнір, присвячений світлій пам’яті героя, триватиме протягом 2 днів: 28 лютого та 1 березня. На майданчиках фізкультурно-оздоровчого комплексу та ПС "Будівельник" змагатимуться 8 команд із Черкаської, Харківської, Кіровоградської та Кременчуцької областей.

Ще один всеукраїнський турнір започатковують спільно Федерація футболу міста Черкаси та інтернет-видання "Черкаський спорт". Участь ньому візьмуть аматорські команди із Черкаської та Кіровоградської областей.

Про третій проект – "Київська Русь" – на прес-конференції розповів запрошений до Черкас президент Федерації пляжного футболу України Сергій Харченко. За його словами, облаштування черкаського пляжу "Живчик" дає Черкасам можливість стати господарем Чемпіонату України із пляжного футболу-2015.

Чемпіонат планують присвятити історії України, назвавши його на честь Київської Русі. Відбіркові турніри всеукраїнського чемпіонату із пляжного футболу буде проведено уже у липні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x