додому Новини Черкаси У Черкасах планують додати понад 6 мільйонів на ремонт Сумгаїтської (Документ)

У Черкасах планують додати понад 6 мільйонів на ремонт Сумгаїтської (Документ)

0
Скрін з відео Youtube

Ще майже 6,4 мільйонів гривень планують направити на капітальний ремонт вулиці Сумгаїтської від Одеської до 30-річчя Перемоги.

Відповідні зміни до бюджету поточного року сьогодні, 16 грудня, підтримали члени виконавчого комітету. Про це повідомляє кореспондент vikka.ua.

Віднайдуть їх за рахунок інших, невиконаних асигнувань, запланованих на ремонтні роботи на інших вулицях. Так, за пропозицією Департаменту архітектури та містобудування, капітального ремонту вулиці Нарбутівської від Юрія Іллєнка до Різдвяної знімуть 250 тисяч гривень. З реконструкції вулиці Героїв Дніпра від вулиці Жужоми до вулиці Богдана Хмельницького планують зняти 230767 гривень. 4 мільйони гривень перенаправлять з реконструкції вулиці Сержанта Жужоми, а майже 2 мільйони – із реконструкції із застосуванням щебенево-мастичного асфальтобетону на бульварі Шевченка (від вулиці Лазарєва до вулиці Небесної Сотні).

Очільник Департаменту архітектури та містобудування Артур Савін зазначив: можливо, ці кошти і не будуть використані в повному обсязі через недовиконання загального фонду міського бюджету. Однак такий перерозподіл дасть можливість покрити частину тих робіт, які уже виконані підрядником. Йому, за словами чиновника, за вже виконані роботи по Сумгаїтській місто заборгувало близько 40 мільйонів гривень. Усе, каже, через те, що обласна влада не виділила обіцяних на ці витрати коштів.

Крім того, у Департаменті архітектури пообіцяли усунути ті незручності, від яких потерпають жителі Митниці через відсутність якісного дорожнього покриття на вулиці Сержанта Жужоми.

«Ми на три місяці пізніше розпочали реконструкцію дуже важливої магістралі – вулиці Жужоми, тому що дозвіл на будівництво отримали не 1 червня, як планували, а 7 вересня. Через те, що на певний час київський ДБК зупинив фактично усе будівництво за бюджетні кошти по Україні, – зазначає Артур Савін. – Роботи на вулиці Жужоми виконує той самий підрядник, що і на вулиці Сумгаїтська. Якщо дозволить погода, то підрядник зробить все можливе, щоб усунути незручності».

 

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, на перехресті черкаських вулиць встановлять «лежачих поліцейських».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version