НовиниЧеркасиУ Черкасах після потрощених автомобілів перевірять дерева

У Черкасах після потрощених автомобілів перевірять дерева

-

- Advertisment -

КП «Дирекція парків» проведе обстеження зелених насаджень у парках і скверах міста. Про це повідомляється на сторінці підприємства в соціальній мережі «Фейсбук».

«Насправді це дуже важливо в об‘єктах природно-заповідного фонду. Ми хочемо чітко розуміти ситуацію, яка є наразі у парках та скверах, щоб унеможливити в майбутньому випадки, коли дерева падають на дорожну частину, машини чи, не дай Боже, людей. Тому безпека понад усе», – відзначив керівник комунального підприємства Геннадій Шевченко.

Нагадаємо, днями через пориви вітру впав дуба на два автомобілі, що були припарковані біля парку «Сосновий бір». Візуально дерево було здоровим. Проте в коментарях в соціальних мережах ексдиректор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький заявив, що ще за час його керівництво дупло в дереві постійно заробляли. Проте ці роботи не виконували останні три роки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаська міська рада та Департамент ЖКК мають сплатити 720 тис за пошкоджений автомобіль, 30 тис грн. моральної шкоди власнику і майже 10 тис грн судових витрат. Автомобіль пошкоджено було після того, як впало дерево.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x