додому Новини Черкащина У Черкасах піймали водія "під кайфом" із партією наркотиків у машині (Фото)

У Черкасах піймали водія "під кайфом" із партією наркотиків у машині (Фото)

0

У Черкасах на вулиці Смілянській поліцейські зупинили автомобіль "Mercede Sprinter", за кермом якого, за повідомленням небайдужих черкащан, перебував нетверезий водій.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Під час розмови з керманичем інспектори виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння, а саме: тремтіння пальців рук, звужені зіниці очей та поведінку, яка не відповідала обстановці.

Від проходження огляду в лікаря нарколога чоловік відмовився у присутності двох свідків та в результаті, поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) КУпАП.

На місці водій і пасажир постійно нервували, чим викликали підозри в інспекторів про те, що вони мають заборонені речі. Із салону авто було чути різкий запах канабісу. Тоді, патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці провели невідкладний обшук "Mercede Sprinter", де виявили 131 розфасований поліетиленовий пакетик із подрібненим канабісом.

Зараз розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 309 КК України. Призначено відповідні експертизи й приймається рішення про вручення чоловіку підозри та обрання запобіжного заходу.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, раніше судимий черкащанин зберігав удома наркотики.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version