додому Новини Черкаси У Черкасах під загрозою початок опалювального сезону

У Черкасах під загрозою початок опалювального сезону

0
Черкаська ТЕЦ

Через стрімке падіння цін на електроенергію до історичного мінімуму під загрозою опинилась робота Черкаської ТЕЦ, про це попереджає депутат ЧМР Юрій Котолуп.

Такі невтішні прогнози міський обранець зробив через зупинку Чергінівської ТЕЦ, яка разом з черкаською входить до однієї компанії і так само забезпечує теплом значну частину міста.

«Наслідки такої зупинки на Черкаській ТЕЦ черкащани відчують уже цього опалювального сезону – оскільки виробництво тепла, яке надходить у квартири черкасців, є супутнім продуктом саме виробництва електроенергії. Тому місто уже сьогодні повинно володіти ситуацією щодо можливої зупинки Черкаської ТЕЦ та мати антикризовий план дій на випадок того, що без тепла опиняться дві третини міста Черкаси: 30 дитячих садочків, 22 школи, 14 лікувальних закладів, 85 бюджетних установ та 789 житлових будинків міста,» – застерігає Котолуп.

Депутат звернувся до міського голови із запитом щодо вивчення ситуації та застосування превентивних дій на випадок реальної зупинки ТЕЦ.

Сайт vikka.ua повідомляв, на обраній під забудову ділянці у центрі Черкас містяни пропонують розбити сквер.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version