НовиниЧеркасиУ Черкасах під кригу провалилися діти (ОНОВЛЕНО)

У Черкасах під кригу провалилися діти (ОНОВЛЕНО)

-

- Advertisment -

Виклик про подію надійшов сьогодні близько 16 години. Повідомили, що біля Долини Троянд під кригу провалилися двоє дітей. До місця події терміново виїхали дві бригади екстренки. Про це інформують в пресслужбі Черкаської екстренки.

Як з’ясувалося, дівчата віком 10 та 11 років ковзалися на льоду, коли той не витримав і вони провалилися. Обидві були не дуже далеко від берега, але вода діставала їм до шиї. Вони кликали на допомогу, коли їх почув молодий чоловік. Він кинувся до них, почав ламати кригу руками, щоб допомогти дітям вибратись. Одна дівчинка добралась до берега сама, іншій допоміг чоловік.

За дві хвилини від моменту прийняття виклику, коли бригади прибули, дівчат на місці вже не було. Медики надали допомогу чоловіку – кригою він порізав руку.

Інша бригада вже збиралась їхати, коли небайдужі підвели одну з дівчат. У неї було переохолодження, тож її доправили до Черкаської дитячої обласної лікарні.

Як повідомили у Поліції Черкаської області, медиків та поліцію викликали очевидці події. Діти прогулювалися біля річки разом із собакою. 22-річний чоловік, який проходив поруч, почув крики. Він миттєво зорієнтувався та кинувся на порятунок.

Нині життю дітей, а також їхньому домашньому улюбленцю нічого не загрожує.

Правоохоронці дякують юнаку за врятовані життя і просять батьків і педагогів слідкувати за дозвіллям дітей, навчати їх правил безпеки та за жодних обставин не дозволяти ходити на водойми.

Читайте також:

Черкаська дитяча музична школа №3 влаштувала «Новорічний віртуозник»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Золотоноші затримали наркоторговців, які розкладали “закладки”

У місті Золотоноша двоє мешканців Канева розкладали "закладки" з наркотиками. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області. Підозрюваних, чоловіка...

Черкащан попереджають про небезпечні метеорологічні явища

Сьогодні вдень, 29 березня, у Черкаські області та місті Черкаси метеорологи попереджають місцевих мешканців про грози. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x