додому Новини Черкащина "У Черкасах перший рівень небезпеки", – Радуцький

"У Черкасах перший рівень небезпеки", – Радуцький

0

Щороку гучні вбивства та напади. Черкаський депутат Олександр Радуцький провів аналогію між ситуацією в місті й прогнозами синоптиків, коли ті попереджають про певній рівень небезпеки. Під час прес-конференції 7 травня Радуцький заявив, що наразі в Черкасах 1 (жовтий) рівень небезпеки, передає кореспондент сайту vikka.ua.

"Анатолій Бондаренко привів кров у Черкаси. І все, що зараз відбувається у місті, це тільки його відповідальність. Саме ця людина створила корупційні схеми, які зараз відбуваються у стінах міської ради", – висловився про мера Радуцький.
 

Обранця також вразила відсутність будь-якої реакції від міськради на зухвалий напад на журналіста Вадима Комарова.

"Коли гинули люди, наближені до міського голови, то і прапор спускали, і ходу влаштовували. Тут випадок із журналістом, який, до речі, є радником міського голови на громадський засадах, але ми жодним чином нічого не почули", – каже Радуцький.
 

Зазначимо, у день злочину, 4 травня, міський голова Анатолій Бондаренко поширив на своїй сторінці у Facebook допис, у якому висловив сподівання на оперативне розкриття злочину. Проте, Олександр Радуцький не вважає його гідною реакцією мера.

"Міський голова мав скликати прес-конференцію, закликати, в першу чергу, правоохоронні органи. Як мінімум, треба було зібрати сесію міськради. І гроші могли виділити на лікування Вадима Комарова, якби дійсно було б бажання", – зауважує обранець.
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція розслідує напад на черкаського журналіста як замах на умисне вбивство.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version