додому Новини Черкащина У Черкасах перевіряють реакцію водіїв на сигнали спецслужб

У Черкасах перевіряють реакцію водіїв на сигнали спецслужб

0

Співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області спільно з працівниками Патрульної поліції Черкас 18 червня дали старт операції під умовною назвою "Маячок". Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України в Черкаській області.

Головна мета заходу – перевірити, як водії реагують на увімкнені спец сигнали встановлені на пожежно-рятувальному транспорті, проблискові маячки та звукову сирену, які рятувальники використовують під час руху автодорогами. Нажаль вже зареєстровані випадки, коли у щільному потоці автотранспорту водії не надають рятувальникам перевагу в русі.

Близько одинадцятої години пожежні та патрульні машини вирушили по заздалегідь складеному маршруту, що розпочинався із села Леськи, Черкаського району та продовжився основними вулицями обласного центру.

Як показав рейд, під час слідування спецавтомобілів із увімкненими звуковими та світловими сигналами переважна більшість водіїв поступалася дорогою, проте були й такі, що їх ігнорували, продовжуючи свій рух без змін.

За фактом порушення Правил дорожнього руху даним автомобілістам довелося спілкуватися з патрульними поліцейськими.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські рятувальники тріумфували на престижних змаганнях з акватлону.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version