НовиниЧеркасиУ Черкасах перевіряють прибирання снігу на вулицях і тротуарах

У Черкасах перевіряють прибирання снігу на вулицях і тротуарах

-

- Advertisment -

Управління інспектування Черкаської міськради перевіряє, як місто очищають від снігу і чи посипають територію протиожеледними засобами. Про це повідомили на сторінці Управління у фейсбуці.

У результаті перевірок – уже 126 приписів щодо неналежного утримання територій у зимовий період. Зауваження залишають балансоутримувачам територій, власниками тимчасових споруд, об’єктів комерційного призначення та соціальної інфраструктури. Наразі робота в даному напрямку продовжується.

В Управлінні зазначають, що в період снігопадів очищення доріг, мостів, шляхопроводів, майданів та тротуарів треба починати відразу після початку снігопаду і виконувати цілодобово, не допускаючи утворення ожеледиці.

Працівники підприємств, установ, організацій та власники приватних будинків мають подбати про першочерге очищення проходів на тротуарах шириною понад 1,5 метра.

Також нагадують, що посипання доріг і тротуарів протиожеледними засобами, очищення асфальтобетонного покриття від затверділого снігу та льоду варто здійснювати тільки лопатами, скребками і спецтехнікою.

Крім того, як повідомляла vikka.ua, вивозити сніг і лід можна тільки в спеціальні місця, встановлені виконкомом міськради.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x