НовиниЧеркасиУ Черкасах перевірили готовність пляжів до нового сезону

У Черкасах перевірили готовність пляжів до нового сезону

-

- Advertisment -

Вже 1 червня у Черкасах стартує пляжний сезон. Традиційно, перед його початком, міські зони відпочинку біля води обстежила спеціальна комісія.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Представники департаменту ЖКК, управління цивільного захисту, управління екології, «Дирекції парків», рятувальники та держпродспоживслужба перевірили готовність комунальних і приватних пляжів.

Три комунальні пляжі, які підпорядковуються КП «Дирекція парків», з 1 червня будуть готові приймати відвідувачів. Тут проведені обстеження річкового дна, взяті проби піску і води. На «Соснівському», «Казбетському» та «Митницькому» створені усі умови для комфортного відпочинку. Вони обладнані парасольками, перголами, роздягальнями, душами, сміттєвими урнами.

На усіх трьох пляжах працюватимуть стаціонарні зручні вбиральні (на «Соснівському» – цьогоріч вперше). Крім того, на «Митницькому» пляжі обладнали спеціальний спуск для людей з інвалідністю. На ще одному, новому комунальному пляжі «Дахнівський», поки що ведуться роботи із реконструкції та облаштування.

Окрім цього, з початку пляжного сезону на «Соснівському», «Казбетському» та «Митницькому» працюватимуть рятувальні пости, на яких чергуватимуть по 2-3 рятувальники (в залежності від величини території).

З приватних зон відпочинку біля води, які обстежила комісія, найкраща ситуація – на «Бочці». Тут також подбали про зручності для відпочивальників. З початку сезону пообіцяли найняти рятувальника, який би слідкував за безпекою на воді, а також здати проби води і піску.

Також у мерії повідомили, що на інших приватних територій біля води: «Рів’єрі», «Сан-сіті» та «Живчику», власники не подбали ані про комфорт, ані про безпеку відпочивальників. Тож тут мають бути встановлені таблички «Купатися заборонено».

Як повідомляв сайт vikka.ua, вже найближчих вихідних у Черкасах масштабно відсвяткують День захисту дітей.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x