НовиниЧеркасиУ Черкасах пенсіонери розмальовували екоторбинки (ФОТО)

У Черкасах пенсіонери розмальовували екоторбинки (ФОТО)

-

- Advertisment -

Для жінок, які відвідують Територіальний центр у Черкасах, проводили майстер-клас із розмальовування екоторбинок. Кожна обрала малюнок до душі, а готові вироби майстрині зможуть залишити собі, інформують в Терцентрі.

– Екоторбинки – це зараз актуально. Ми теж турбуємося про довкілля, тому вирішили провести такий майстер-клас. Ідея всім сподобалася і охочих взяти участь у цьому заході знайшлося багато, – розповідає Олена Тараненко, волонтер, керівник гуртка декоративно-прикладного мистецтва.

– Я взагалі вперше тримаю в руках пензля, але виявилося, що малювати не важко і дуже цікаво. Мене зацікавила сама ідея і я захотіла мати таку екоторбинку, – зазначила Віра Бочарнікова.

Жінка вже 3,5 роки відвідує терцентр, займається в тренажерній залі, ходить на танці та аеробіку. А от гурток декоративно-прикладного мистецтва відвідала вперше й напевне тепер приходитиме сюди частіше. Як, наприклад, Іда Таранцева. Жінка зізнається, що за останній рік стала чи не найбільш дисциплінованою відвідувачкою гуртка.

– Ми вже виготовляли дідухи, мотанки, іграшки з вати, розписували писанки… всього не перелічити. Екоторбинку я подарую своїм друзям з Ізраїлю, – ділиться враженнями пані Іда. – Я вже 5-й рік відвідую терцентр і пишаюся, що у нас в Черкасах є такий заклад.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x