НовиниКриміналУ Черкасах патрульні виявили двох осіб із наркотиками

У Черкасах патрульні виявили двох осіб із наркотиками

-

- Advertisment -

У Черкасах інспектори виявили двох осіб із наркотиками. Знайдені речовини були вилучені та направлені на експертизу. Про це повідомляють у поліції Черкаської області. 

Вчора, патрулюючи на проспекті Хіміків, інспектори помітили автомобіль Renault, який порушував умови встановленого часу комендантської години, в середині автівки знаходився 32-річний чоловік.

Інспектори прийняли рішення перевірити даного громадянина. Провівши поверхневу перевірку, поліцейські виявили 6 пакетиків із, ймовірно, наркотичними речовинами.

Інший випадок стався 22 січня, патрульні роти тактико- оперативного реагування (ТОР), отримали повідомлення на службовий планшет бійка. Прибувши на місце виклику, інспектори виявили усіх учасників події.

Провівши поверхневу перевірку у 30-річного громадянина, поліцейські виявили 2 пакетики із, ймовірно, наркотичними речовинами.

В обох випадках на місці події працювала слідчо-оперативна група. Знайдені речовини були вилучені та направлені на експертизу.

Читайте також:

До територіального сервісного центру МВС , що в місті Умань, звернулася 57-річна жінка, жителька сусіднього Новоархангельського району Кіровоградської області. Вона захотіла оформити договір купівлі-продажу на мікроавтобус VOLKSWAGEN TRANSPORTER, яким вона до цього розпоряджалася по дорученню.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x