НовиниЧеркасиУ Черкасах патрульні повернули додому літню жінку

У Черкасах патрульні повернули додому літню жінку

-

- Advertisment -

Сьогодні черкаські поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Припортовій, що у Черкасах,  перехожі зустріли 82-річну жінку. Вона загубилась та не орієнтується на місцевості, інформує пресслужба поліції в Черкаській області.

Прибувши на місце виклику, патрульні встановили адресу проживання та доставили бабусю додому.

Поліція радить, якщо ви помітили особу, яка виглядає розгубленою — запитайте, чи вона потребує допомоги. У разі потреби, одразу телефонуйте за номером 102.

*****

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас – допоможіть нашій команді добровільними внесками

Наші журналісти та редактори стрічки працюють зради вас. Ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі. Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, щоб повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у невідворотну перемогу України над агресором.

Але нам потрібна ваша підтримка. Військова агресія позбавила нас можливості заробляти на рекламі.  Ви можете додати нам завзяття буквально в два кліки, підтримавши нас грошима. Будь-яка сума благодійного внеску (100, 200, 1000 грн…). Ми також готові розміщувати рекламу ваших підприємств на нашому каналі.

І ще нам потрібна ваша безмежна віра в спільну перемогу: читайте наші новини, приєднуйтесь до нас у https://t.me/vikka_news  – і отримаєте ще більше оперативності, ще більше снаги до перемоги.

Як на підтримати? Номер редакційної картки А-банк 5375235110071785

 

 

 

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x