НовиниЧеркасиУ Черкасах патрульні ловлять нетверезих водіїв

У Черкасах патрульні ловлять нетверезих водіїв

-

- Advertisment -
Патрульні продовжують виявляти кермувальників, що мають ознаки сп’яніння. Про це повідомляє Патрульна поліція Черкаської області.
Днями, патрулюючи на вулиці Анатолія Лупиноса, інспектори помітили автомобіль, який рухався вулицею з одностороннім рухом у протилежному напрямку. Зупинивши авто на вулиці Самійла Кішки та спілкуючись із водієм Daewoo Sens, патрульні виявили у останнього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager, на що керманич погодився. Результат — 2,62 проміле.
На водія автомобіля Daewoo патрульні склали низку адміністративних матеріалів, а саме: протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) КУпАП; постанова за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.
Того ж дня, патрулюючи на вулиці Чорновола, інспектори зупинили автомобіль Audi 80, який рухався з порушенням ПДР. Спілкуючись із керманичем, поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували громадянину пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager, на що той погодився. Результат — 1,73 проміле. Також керманич не мав при собі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.
На водія автомобіля Audi патрульні склали низку адміністративних матеріалів, а саме: протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) КУпАП; постанова за ч. 1 ст. 126 (Керування особою, яка не має при собі реєстраційного документу на транспортний засіб) КУпАП.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x