НовиниЧеркасиУ Черкасах охоронець повернув пенсіонерці сумочку із грошима

У Черкасах охоронець повернув пенсіонерці сумочку із грошима

-

- Advertisment -

У черкаському парку «Казка» працівники допомогли повернути пенсіонерці сумочку із документами та п’ятьма тисячами гривень. Про це повідомляє пресслужба КП «Дирекція парків».

Сторож Петро Мельнишин знайшов цей елемент жіночого гардеробу на лавочці біля гойдалок, і разом з начальником дільниці Ігорем Киченком оглянули вміст загубленої речі, виявивши, що хтось необережно втратив, можливо, всю свою місячну пенсію. Разом з начальником охорони КП «Дирекція парків» Олександром Аліфановом вдалося знайти 70-річну власницю грошей та повернути їй загублене.

«Жіночка вже навіть не сподівалась, що її сумна пригода матиме щасливий фінал», – розповів Ігор Киченко.

А як додає начальник охорони, подібні випадки останнім часом почастішали.

«Можливо, через повітряні тривоги черкасці стали частіше забувати речі у громадських місцях, адже коли звучить сирена – вони поспіхом залишають території парків та скверів, можливо, з якихось інших причин, однак лише за цей місяць це вже третій випадок. Губили документи включно з військовим квитком у «Казці» – ми повернули їх батькам власника, мобільний телефон у Дитячому парку, який ми також повернули хлопцю», – розповів Олександр Аліфанов.

Тож принагідно у КП «Дирекція парків» просять відвідувачів бути більш уважними та зібраними, слідкувати за своїми речами та речами своїх дітей, щоб не загубити нічого важливого і цінного.

Просять також звертати увагу на чужі загублені речі, повідомляючи про них працівників парку, а у разі виявлення підозрілих предметів – одразу телефонувати правоохоронцям.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x