додому Новини Черкащина У Черкасах оголосили переможців "Громадського бюджету" (ФОТО)

У Черкасах оголосили переможців "Громадського бюджету" (ФОТО)

0

Через тиждень після завершення голосування за проекти міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оголосив переможців "Громадського бюджету". Нагадаємо, за результатами підрахунків, перемогу здобули 5 великих та 6 малих проектів, які реалізують в наступному році, передає кореспондент vikka.ua.

22 листопада у міськраді він привітав авторів проектів-переможців та вручив їм подарунки – чашки і сумки з логотипами "Громадського бюджету", передає кореспондент vikka.ua.

Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що цього року була рекордна кількість не лише голосів, але і поданих проектів.

"Вперше в 2015 році було впроваджено громадський бюджет. Він став талісманом, брендом і деякі міста України також перейняли цю ідею, – розповідає він. – У цьому році участь у голосуванні взяла рекордна кількість людей, що складає 7,5% від населення міста. Кожен житель міста міг підтримати 4 проекти".

Наступного року мер обіцяє розглянути всі пропозиції щодо громадського бюджету та, можливо, внести зміни до правил.

"Я дав розпорядження директорам департаментів, щоб ті проекти, які набрали рекордну кількість голосів і не стали переможцями, все одно були розглянуті. Вони будуть запропоновані до Програми соціально-економічного розвитку і, можливо, будуть втілені також", – додав міський голова.

Нагадаємо, що вже втретє в Черкасах з 1 по 14 листопада мешканці міста голосували за ідеї, які можна втілити в місті, запропоновані самими жителями. Голосування проводили в паперовому і електронному вигляді.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський юрист пропонує повернути ідеї "Громадського бюджету" статус-кво

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version