НовиниЧеркащинаУ Черкасах оголосили переможців "Громадського бюджету" (ФОТО)

У Черкасах оголосили переможців "Громадського бюджету" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Через тиждень після завершення голосування за проекти міський голова Черкас Анатолій Бондаренко оголосив переможців "Громадського бюджету". Нагадаємо, за результатами підрахунків, перемогу здобули 5 великих та 6 малих проектів, які реалізують в наступному році, передає кореспондент vikka.ua.

22 листопада у міськраді він привітав авторів проектів-переможців та вручив їм подарунки – чашки і сумки з логотипами "Громадського бюджету", передає кореспондент vikka.ua.

Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що цього року була рекордна кількість не лише голосів, але і поданих проектів.

"Вперше в 2015 році було впроваджено громадський бюджет. Він став талісманом, брендом і деякі міста України також перейняли цю ідею, – розповідає він. – У цьому році участь у голосуванні взяла рекордна кількість людей, що складає 7,5% від населення міста. Кожен житель міста міг підтримати 4 проекти".

Наступного року мер обіцяє розглянути всі пропозиції щодо громадського бюджету та, можливо, внести зміни до правил.

"Я дав розпорядження директорам департаментів, щоб ті проекти, які набрали рекордну кількість голосів і не стали переможцями, все одно були розглянуті. Вони будуть запропоновані до Програми соціально-економічного розвитку і, можливо, будуть втілені також", – додав міський голова.

Нагадаємо, що вже втретє в Черкасах з 1 по 14 листопада мешканці міста голосували за ідеї, які можна втілити в місті, запропоновані самими жителями. Голосування проводили в паперовому і електронному вигляді.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський юрист пропонує повернути ідеї "Громадського бюджету" статус-кво

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x