додому Новини У Черкасах обрали найкрасивішу студентку (ФОТО)

У Черкасах обрали найкрасивішу студентку (ФОТО)

0

11 студенток Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького змагалися за титул "СтудМіс ЧНУ-2016". Перемогу виборола Тетяна Ніколенко, студентка другого курсу інституту економіки і права, повідомляє кореспондент vikka.ua.

За словами організатора "СтудМіс ЧНУ-2016" Гоар Рубенян, дівчата готувалися до конкурсу ще із листопада. "Майже усі конкурсантки раніше не брали участі у таких змаганнях, тому на початку було важко, адже дівчат навчали елементарно правильно ходити на сцені", – розповідає організатор.

Учасниці змагалися в інтелектуальному конкурсі, презентували глядачам свої таланти, а наприкінці свята дівчата продефілювали у вишуканих вечірніх сукнях.

За результатами конкурсу, першою красунею Черкаського національного університету стала студентка другого курсу інституту економіки і права Тетяна Ніколенко.

"Ця перемога стала для мене неочікуваною. Відверто кажучи, я навіть не сподівалася на місце у трійці найгарніших. Але все ж я це зробила, доклала до цього максимум зусиль – удосконалювала свою ходу, мову тощо. Емоції – неймовірні", – поділилася враженнями переможниця конкурсу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на марафон "швидких побачень".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version